Γλυκαντικές

Tα προϊόντα παράγονται κατά κύριο λόγο από την κατεργασία νωπών Ελληνικών φρούτων
(όπως σταφύλι, μήλο, ρόδι, δαμάσκηνο, πορτοκάλι κ.α), κρασιών, αποξηραμένων φρούτων
(όπως σταφίδας, σύκου, δαμάσκηνου κ.α) και αλκοόλης γεωργικής προέλευσης.

petimazi

Τριποδάκης

5,5 kg, 13kg, 24kg
Φυσικό συμπύκνωμα υπό κενό , σε μέγιστη θερμοκρασία 45oC, από γλεύκος 100% Ελληνικών οινοποιήσιμων και μη ποικιλιών σταφυλιών.Έτσι συγκεντρώνει τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά του σταφυλιού. Χρώμα ερυθρωπό. Παχύρευστο υγρό με γλυκιά γεύση και άρωμα σταφυλιού. Καταναλώνεται αυτούσιο, ή σε μικρά «πρωινά σφηνάκια» για άμεση ενεργειακή ενδυνάμωση. Χρησιμοποιείται στην μαγειρική , σε σαλάτες, σαν σιρόπι σε σπιτικές τηγανίτες, σε ροφήματα, γιαούρτι και τέλος στην ζαχαροπλαστική ως γλυκαντική ουσία αλλά και για την παρασκευή μουστοκούλουρων.

stafidini

Τριποδάκης

5,5 kg, 13kg, 24kg
Φυσικό συμπύκνωμα εκχυλίσματος 100% ξηρής σταφίδας, υπό κενό, σε μέγιστη θερμοκρασία 45oC. Χρώμα χρυσαφί έως σκούρο καφέ. Παχύρευστο υγρό με γλυκιά γεύση και άρωμα σταφίδας. Χρησιμοποιείται αυτούσια στη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική και την κουλουροποιία ή …ακόμα και στο ψωμί σας! Μια φέτα ψωμί αλειμμένη με σταφιδίνη σε μορφή κρέμας, τη θρυλική θρεψίνη, υπήρξε καθιερωμένο στοιχείο της μεσογειακής διατροφής.