ΠΕΤΙΜΕΖΙ

Πετιμέζι

Φυσικό συμπύκνωμα υπό κενό, σε μέγιστη θερμοκρασία 45oC, από γλεύκος 100% Ελληνικών οινοποιήσιμων και μη ποικιλιών σταφυλιών. Έτσι συγκεντρώνει τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά του σταφυλιού. Χρώμα ερυθρωπό. Παχύρευστο υγρό με γλυκιά γεύση και άρωμα σταφυλιού.

Γευστικοί Συνδυασμοί

Χρησιμοποιείται στην μαγειρική, σε σαλάτες, σαν σιρόπι σε σπιτικές τηγανίτες, σε ροφήματα, γιαούρτι και τέλος στην ζαχαροπλαστική ως γλυκαντική ουσία αλλά και για την παρασκευή μουστοκούλουρων.

Μοιραστείτε το στα social media