Το Μοσχοφίλερο από τους αμπελώνες της Μαντινείας, βορειοανατολικά της Τρίπολης σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 650m. Το κλίμα ψυχρό το χειμώνα, το καλοκαίρι με πολλές βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες. Αυτές οι ιδιομορφίες του οικοσυστήματος συντελούν στην αργή ωρίμανση του σταφυλιού και την παραγωγή οίνων με πολύπλοκα, έντονα και χαρακτηριστικά αρώματα με ευχάριστη οξύτητα. Το Μοσχάτο Αμβούργου από επιλεγμένους αμπελώνες της κεντρικής Ελλάδας και συγκεκριμένα του Τυρνάβου παράγουν οίνους με εκρηκτικά και έντονα αρώματα.
Προζυμωτική εκχύλιση για 48 ώρες στους 16˚C κάθε ποικιλίας χωριστά, μεταφορά σε ανοξείδωτες ψυχόμενες δεξαμενές στους 16-17 oC και εμβολιασμός με επιλεγμένες ζύμες κατάλληλες για κάθε ποικιλία. Ανάμιξη των αποζυμωμένων οίνων.
Γυάλινη φιάλη 0,75lt – Κιβώτιο 6 φιαλών