ΣΤΑΦΙΔΙΝΗ

Σταφιδίνη

Φυσικό συμπύκνωμα εκχυλίσματος 100% ξηρής σταφίδας, υπό κενό, σε μέγιστη θερμοκρασία 45oC, Χρώμα χρυσαφί έως σκούρο καφέ. Παχύρευστο υγρό με γλυκιά γεύση και άρωμα σταφίδας.

Γευστικοί Συνδυασμοί

Χρησιμοποιείται αυτούσια στη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική και την κουλουροποιία ή ….ακόμα και στο ψωμί σας! Μια φέτα ψωμί αλειμμένη με σταφιδίνη σε μορφή κρέμας, τη θρυλική θρεψίνη, υπήρξε καθιερωμένο στοιχείο της μεσογειακής διατροφής. Ταιριάζει με  φρέσκα, μαλακά κατσικίσια τυριά,  γιαούρτι, παγωτό  και πολλές δημιουργίες: 1 μέρος σταφιδίνης και 5 μέρη παγωμένου νερού αρκούν για να έχουμε  ένα πολύ δροσιστικό αναψυκτικό!

Μοιραστείτε το στα social media