Επιλεγμένοι αμπελώνες, όπου η συνεργασία χρόνων έχει αποτέλεσμα τον έλεγχο της διαχείρισης του αμπελιού ανάλογα με την ποικιλία ,την ηλικία και την τοποθεσία του αμπελώνα .Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι ο τρύγος στην σωστή ημερομηνία ωρίμανσης του σταφυλιού.
Εκχύλιση του σταφυλιού σε σύγχρονους ανοξείδωτους οινοποιητές .Καθημερινή γευστική δοκιμή ορίζει την διάρκεια και τις τεχνικές της . Μετά την εκχύλιση ακολουθεί πνευματική πίεση του σταφυλοπολτού και ολοκλήρωση της ζύμωσης σε χαμηλές θερμοκρασίες για να διατηρηθούν τα αρώματα και η φρεσκάδα.
Γυάλινη φιάλη 0,75lt
Κιβώτιο 12 φιαλών