Επιλεγμένοι αμπελώνες, όπου η συνεργασία χρόνων έχει αποτέλεσμα τον έλεγχο της διαχείρισης του αμπελιού ανάλογα με την ποικιλία ,την ηλικία και την τοποθεσία του αμπελώνα .Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι ο τρύγος στην σωστή ημερομηνία ωρίμανσης του σταφυλιού.
Κλασσική ερυθρή οινοποίηση της κάθε ποικιλίας χωριστά σε σύγχρονους ανοξείδωτους οινοποιητές στους 28-30 oC. Πνευματική πίεση του σταφυλοπολτού και ολοκλήρωση της ζύμωσης σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Επιλογή και ανάμιξη των οίνων.
Γυάλινη φιάλη 0,75lt
Κιβώτιο 12 φιαλών