Επιλεγμένοι αμπελώνες, όπου η συνεργασία χρόνων έχει αποτέλεσμα τον έλεγχο της διαχείρισης του αμπελιού ανάλογα με την ποικιλία ,την ηλικία και την τοποθεσία του αμπελώνα. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι ο τρύγος στην σωστή ημερομηνία ωρίμανσης του σταφυλιού.
Κλασσική ερυθρή οινοποίηση της κάθε ποικιλίας χωριστά σε σύγχρονους ανοξείδωτους οινοποιητές στους 24-28 oC. Πνευματική πίεση του σταφυλοπολτού με ολοκλήρωση της ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Επιλογή και ανάμιξη των οίνων και τέλος γλύκανση με συμπυκνωμένο γλεύκος δικής μας παραγωγής, σε αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες χαμηλής θέρμανσης υπό κενό και ανάκτησης αρωμάτων.
Γυάλινη φιάλη 1 lt – Κιβώτιο 6 φιαλών