ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ - ΟΞΟΠΟΙΪΑ

ΤΡΙΠΟΔΑΚΗ

Ποιότητα

poiotita 01Οι σύγχρονες επιστημονικές μέθοδοι, το εξειδικευμένο προσωπικό, το οργανωμένο δίκτυο διανομής και πάνω απ 'όλα η εμπειρία του Αντωνίου Τριποδάκη και μέσω αυτού, η συνέχιση του έργου του από τα παιδιά του, που αγαπούν την παραγωγή ξυδιών, κρασιών και γλυκαντικών υλών, εγγυώνται προϊόντα άριστης ποιότητας.

Όλα τα βραβευμένα κρασιά μας και η γκάμα των gourmet προϊόντων μας, προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα και υψηλό value for money, τόσο στους καταναλωτές όσο και στους επαγγελματίες.

 

poiotita 02Ταυτόχρονα, το σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων, σύμφωνα με FSSC 22000 (HACCP) που εφαρμόζουμε και οι σχετικές διαδικασίες που ακολουθούμε εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και την προστασία των πελατών και των καταναλωτών μας από τους πιθανούς κινδύνους.
Τέλος, τα δύο πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, τα οποία έχουν στελεχωθεί από Οινολόγους, Γεωπόνους και Τεχνολόγους Τροφίμων καθώς και οι συνεχείς έλεγχοι και επιθεωρήσεις που διεξάγονται κάθε μήνα, εξασφαλίζουν πως όλα τα προϊόντα μας είναι εντός των προδιαγραφών που έχουμε ορίσει