ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ - ΟΞΟΠΟΙΪΑ

ΤΡΙΠΟΔΑΚΗ

Παραγωγή

paragogiΈχουμε αναπτύξει μία από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις παραγωγής ξυδιού στη χώρα και έχουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, τόσο ερυθρών και λευκών ξυδιών όσο και όλων των τύπων ξυδιού, όπως το γνήσιο ξύδι, βαλσάμικο ξύδι και μηλόξυδο.

Παράλληλα, έχουμε διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων μας με νέα προϊόντα και γλυκαντικές ύλες όπως το πετιμέζι, σιρόπι ζαχαροπλαστικής, συμπυκνωμένο γλεύκος και σταφιδίνη.

Τα προϊόντα μας εξάγονται στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική. Η παραγωγή μας μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σε συσκευασίες και μικρές και μεγάλες συσκευασίες (φιάλες 330ml μέχρι φιάλες 5 lt) έως την πώληση χύμα (βαρέλια, παλετοδεξαμενές και βυτία). 

Την ίδια στιγμή , συνδυάζοντας τις καλύτερες ποικιλίες σταφυλιών από όλη την Ελλάδα, η παραγωγική μας δραστηριότητα περιλαμβάνει την τυποποίηση, εμφιάλωση, συσκευασία και τη διανομή όλων των ειδών του κρασιού. Η δυναμικότητα της μονάδας παραγωγής ξυδιού υπερβαίνει τους 15.000 τόνους ετησίως , ενώ για τα κρασιά είναι 7.000 tn και τις γλυκαντικές 2.000 tn ετησίως.