Οινοποιία

Επιλέγοντας τις καλύτερες ποικιλίες σταφυλιών από όλη την Ελλάδα, παράγουμε,
τυποποιούμε, εμφιαλώνουμε και διανέμουμε μία διευρυμένη ποικιλία οίνων.

ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΔΑΚΗ

Η Οινοποίηση μας

Επιλέγουμε τους αμπελώνες με αυστηρά κριτήρια και διατηρούμε στενή συνεργασία μεταξύ των παραγωγών και του επιστημονικού προσωπικού της εταιρείας μας, καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους, διασφαλίζοντας έτσι άριστη ποιότητα.

Χρησιμοποιούμε τόσο γηγενείς όσο και ξένες ποικιλίες σταφυλιών, με κύριες τις ακόλουθες:
• Σαββατιανό
• Ροδίτης
• Μοσχάτο Ρίου
• Μοσχάτο Αμβούργου
• Μοσχοφίλερο
• Ασύρτικο
• Αγιωργίτικο
• Syrah
• Cabernet Sauvignon
• Grenache
• Μαυροδάφνη

Η οινοποίηση γίνεται με σύγχρονες μεθόδους, σε αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες.

Τοποθεσία οινοποιίων:

Έδρα στην Μάνδρα Αττικής
Υποκατάστημα 1: Μαγούλα Αττικής
Υποκατάστημα 2: Θήβα-Βοιωτίας

Ετήσια Δυναμικότητα Παραγωγής: ξεπερνά τα 8.000.000 lt

Επιστημονικό προσωπικό: Η εταιρία είναι στελεχωμένη από έμπειρους επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων (οινολόγοι, γεωπόνοι, χημικοί) οι οποίοι καλύπτουν όλο το φάσμα των ελέγχων, από τον αμπελώνα έως την εμφιάλωση του κρασιού.

Παραγωγικές εγκαταστάσεις: 

• Σύγχρονος οινοποιητικός εξοπλισμός, πνευματικά πιεστήρια, φίλτρα εφαπτομενικής διήθησης, ψυκτικά συγκροτήματα
• 5 Μονάδες Εμφιαλώσεως
• Οργανωμένα Οινολογικά Εργαστήρια (Χημείο)
• Αποθήκη ετοίμων προϊόντων, σύγχρονο LOGISTICS

Προϊόντα: 

• Οίνος λευκός ΠΟΠ
• Οίνος λευκός ΠΓΕ
• Οίνος ερυθρός ΠΓΕ
• Μαυροδάφνη Ονομασία Προελεύσεων Ελεγχόμενη – Οίνος ερυθρός γλυκός
• Ρετσίνα Ονομασία κατά παράδοση – Οίνος λευκός
• Οίνος λευκός
• Οίνος ροζέ
• Οίνος ερυθρός
• Οίνος ημίγλυκος