Ξύδι Ρόδο

Tα προϊόντα παράγονται κατά κύριο λόγο από την κατεργασία νωπών Ελληνικών φρούτων
(όπως σταφύλι, μήλο, ρόδι, δαμάσκηνο, πορτοκάλι κ.α), κρασιών, αποξηραμένων φρούτων
(όπως σταφίδας, σύκου, δαμάσκηνου κ.α) και αλκοόλης γεωργικής προέλευσης.

ΞΥΔΙ ΡΟΔΟ

Παράγεται με οξική ζύμωση αποκλειστικά ελληνικού κρασιού από χλωρά σταφύλια ή από ξηρή σταφίδα. Ισορροπημένη όξινη γεύση, χρώμα ερυθρωπό χαρακτηριστικό άρωμα ξυδιού.