Παραγωγή

Η γκάμα των προϊόντων που παράγουμε περιλαμβάνει πολλά είδη κρασιού, ξύδι γνήσιο, βαλσάμικο αλλά και από διάφορα φρούτα,
αρτύματα λεμονιού, τσίπουρο και φυσικές γλυκαντικές ύλες όπως πετιμέζι και σιρόπι ζαχαροπλαστικής.

ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΔΑΚΗ

Η Παραγωγή μας

Η παραγωγική δραστηριότητα στις οινοποιητικές μας εγκαταστάσεις περιλαμβάνει την τυποποίηση, εμφιάλωση, συσκευασία και διανομή όλων των ειδών του κρασιού, όπως λευκό, ροζέ, ερυθρό, ημίγλυκο και αναγνωρισμένα ΠΟΠ και ΠΓΕ.

Έχουμε αναπτύξει μία από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις παραγωγής ξυδιού στη χώρα και διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, τόσο ερυθρών και λευκών ξυδιών όσο και όλων των τύπων ξυδιού, όπως το γνήσιο ξύδι, βαλσάμικο ξύδι, μηλόξυδο και ξύδι από άλλα φρούτα όπως ξύδι από δαμάσκηνο και ρόδι.

Παράλληλα, έχουμε διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων μας με νέα προϊόντα και γλυκαντικές ύλες όπως το πετιμέζι, σιρόπι ζαχαροπλαστικής, συμπυκνωμένο γλεύκος και σταφιδίνη.

Τα προϊόντα μας εξάγονται στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική. Η παραγωγή μας μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σε συσκευασίες, τόσο μικρές όσο και μεγάλες (φιάλες 330ml μέχρι φιάλες 5lt) έως την πώληση χύμα (βαρέλια, παλετοδεξαμενές και βυτία).

Η ετήσια παραγωγή των μονάδων παραγωγής κρασιού είναι 7.000 τόνοι, της μονάδας παραγωγής ξυδιού υπερβαίνει τους 15.000 τόνους, για τις γλυκαντικές και τα αρτύματα λεμονιού είναι 2.000 τόνοι ενώ για τα αποστάγματα ξεπερνά τους 1.000 τόνους ετησίως