Οινοποιία
Επιλέγοντας τις καλύτερες ποικιλίες σταφυλιών από όλη την Ελλάδα, παράγουμε,
τυποποιούμε, εμφιαλώνουμε και διανέμουμε μία διευρυμένη ποικιλία οίνων.
ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΔΑΚΗ
Η Οινοποίηση μας
Επιλέγουμε τους αμπελώνες με αυστηρά κριτήρια και διατηρούμε στενή συνεργασία μεταξύ των παραγωγών και του επιστημονικού προσωπικού της εταιρείας μας, καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους, διασφαλίζοντας έτσι άριστη ποιότητα.
Χρησιμοποιούμε τόσο γηγενείς όσο και ξένες ποικιλίες σταφυλιών, με κύριες τις ακόλουθες:
• Σαββατιανό
• Ροδίτης
• Μοσχάτο Ρίου
• Μοσχάτο Αμβούργου
• Μοσχοφίλερο
• Ασύρτικο
• Αγιωργίτικο
• Syrah
• Cabernet Sauvignon
• Grenache
• Μαυροδάφνη
Η οινοποίηση γίνεται με σύγχρονες μεθόδους, σε αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες.
Τοποθεσία οινοποιίων:
Έδρα στην Μάνδρα Αττικής
Υποκατάστημα 1: Μαγούλα Αττικής
Υποκατάστημα 2: Θήβα-Βοιωτίας
Ετήσια Δυναμικότητα Παραγωγής: ξεπερνά τα 8.000.000 lt
Επιστημονικό προσωπικό: Η εταιρία είναι στελεχωμένη από έμπειρους επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων (οινολόγοι, γεωπόνοι, χημικοί) οι οποίοι καλύπτουν όλο το φάσμα των ελέγχων, από τον αμπελώνα έως την εμφιάλωση του κρασιού.
Παραγωγικές εγκαταστάσεις:
• Σύγχρονος οινοποιητικός εξοπλισμός, πνευματικά πιεστήρια, φίλτρα εφαπτομενικής διήθησης, ψυκτικά συγκροτήματα
• 5 Μονάδες Εμφιαλώσεως
• Οργανωμένα Οινολογικά Εργαστήρια (Χημείο)
• Αποθήκη ετοίμων προϊόντων, σύγχρονο LOGISTICS
Προϊόντα:
• Οίνος λευκός ΠΟΠ
• Οίνος λευκός ΠΓΕ
• Οίνος ερυθρός ΠΓΕ
• Μαυροδάφνη Ονομασία Προελεύσεων Ελεγχόμενη – Οίνος ερυθρός γλυκός
• Ρετσίνα Ονομασία κατά παράδοση – Οίνος λευκός
• Οίνος λευκός
• Οίνος ροζέ
• Οίνος ερυθρός
• Οίνος ημίγλυκος

