Βαλσάμικα

Ισορροπημένη γλυκόξινη γεύση, χρώμα σκούρο καφέ ως μαύρο και χαρακτηριστικό άρωμα βαλσάμικου ξυδιού

GLAZE

500ml
Κρέμα με Βαλσαμικού Ξύδι Προστατευόμενης Γεωγραφικής ‘Ενδειξης σύμφωνο με την Ιταλική νομοθεσία. Παρασκευάζεται με προσθήκη με βαλσαμικό ξύδι MODENA, min 70%. Ιδανικό για σαλάτες, βραστά ή ψητά λαχανικά , μαρινάρισμα κρεατικών ενώ χρησιμοποιείται ακόμη και στην ζαχαροπλαστική. Παχύρρευστο υγρό με μεγάλο ιξώδες ,χρώμα, σκούρο καφέ με λαμπερές αντανακλάσεις. Γεύση γλυκόξινη και άρωμα φρουτώδες με τυπικές νότες του Βαλσαμικού Ξύδι Π.Γ.Ε

ACETO BALSAMICO

1lt, 5lt
Βαλσαμικού Ξυδι Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ενδειξης Modena σύμφωνο με την Ιταλική νομοθεσία. Παράγεται με οξική ζύμωση 100% κρασιού και προσθήκη συνπυκνωμένου γλεύκους από σταφύλια και παλαίωση τουλάχιστον ένα χρόνο σε βαρέλια. Ιδανικό για σαλάτες, βραστά ή ψητά λαχανικά , μαρινάρισμα κρεατικών ενώ χρησιμοποιείται ακόμη και στην ζαχαροπλαστική. Ισσρροπιμένη γλυκόξινη γεύση ,ελαφρώς πικάντικη, χρώμα, σκούρο καφέ και χαρακτηριστικό άρωμα βαλσαμικού ξυδιού.

ΩΜΕΓΑ

Φιάλη PET 4lt
Άρτυμα Βαλσαμικού Ξυδιού που παράγεται με οξική ζύμωση 100% Ελληνικού κρασιού και προσθήκη πετιμεζίου. Ισορροπιμένη γλυκόξινη γεύση, χρώμα σκούρο καφέ έως μαύρο και χαρακτηριστικό άρωμα βαλσαμικού ξυδιού.
Ιδανικό για σαλάτες, βραστά ή ψητά λαχανικά, μαρινάρισμα κρεατικών ενώ χρησιμοποιείται ακόμη και στην ζαχαροπλαστική .

ΤΑΞΙΔΙ

Πλαστική Φιάλη 500ml
Ερυθρό ξύδι και συμπυκνωμένο μούστος σταφυλιών (πετιμέζι) αναμιγνύονται και δίνουν το βαλσάμικο ξύδι.
Η δυνατότητα επιλογής του αρώματος του ξυδιού και των ποικιλιών των σταφυλιών που χρησιμοποιούνται για το πετιμέζι, υλικά τα οποία παράγονται όλα στις δικές μας εγκαταστάσεις, δίνουν το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε, ένα αρωματικό ξύδι σκούρο χρώμα και γλυκιά, υπόξινη γεύση.