Βραβεύσεις

βραβεύσεις

 βραβεύσεις

ΖΟΡΜΠΑΣ ΛΕΥΚΟΣ 
0,75lt , 0,375lt , 0,187lt

Εκλεκτό λευκό κρασί που προέρχεται από σταφύλια επιλεγμένων αμπελώνων, που οινοποιούνται μετά από αυστηρή παρακολούθηση.      

Οίνος λευκός επιτραπέζιος που χαρακτηρίζεται από αρώματα φρούτων ,αρμονική και πλούσια γεύση. Είναι ένα γοητευτικό κρασί που φιλοδοξεί να σας γοητεύσει.

Ελαφριές πιέσεις των σταφυλιών σε σύγχρονο πιεστήριο, άμεση απολάσπωση και ψύξη του γλεύκους, ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία 18 ο C, ταχεία απολάσπωση και γρήγορη εμφιάλωση του οίνου.

Σαν επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας ήλθε η βράβευση του με ασημένιο μετάλλιο το 2010 στον Διεθνή διαγωνισμό CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES.

Συνοδεύει αρμονικά πιάτα από λευκά κρέατα αλλά και ψάρια.

Σερβίρετε στους 10-12 οC.  

 βραβεύσεις

ΖΟΡΜΠΑΣ ΕΡΥΘΡΟΣ 
0,75lt , 0,375lt , 0,187lt 

Οίνος ερυθρός επιτραπέζιος ιδιαίτερα μαλακό με εξαίρετο bouquet .Η γεύση και το άρωμα του

κερδίζουν τους γνώστες του καλού κρασιού.

Αποτέλεσμα αρμονικής σύνθεσης Ελληνικών ποικιλιών, προζυμωτικής εκχύλισης σε ελεγχόμενες συνθήκες και κλασσικής ερυθράς οινοποίησης.

Συμπληρώνει αρμονικά την μεσογειακή διατροφή.

Σερβίρετε στους 16-18 οC

       

βραβεύσεις

βραβεύσεις

ΚΟΥΡΗΤΗΣ ΛΕΥΚΟΣ    0,75lt

οίνος λευκός επιτραπέζιος, με πλούσιο άρωμα που προέρχεται από γηγενείς ποικιλίες σταφυλιών επιλεγμένων ιδιόκτητων αμπελώνων αλλά και συνεργαζόμενων παραγωγών, μετά από αυστηρή επιλογή.   

Η προσεκτική γλευκοποίηση, απολάσπωση, ο θερμικός έλεγχος και η έγκαιρη εμφιάλωση χαρίζουν στο κρασί λαμπερό χρώμα, ένα μοναδικό φρουτώδες άρωμα αλλά και ξεχωριστή αρμονική γεύση.

Συνοδεύει αρμονικά πατροπαράδοτα πιάτα, θαλασσινά, ψάρια, λευκά κρέατα και τυριά

Σερβίρετε στους 10-12 0 C.

Σαν επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας ήλθε η βράβευση του με το μετάλλιο COMMENDED το 2011 στον Διεθνή διαγωνισμό INTERNATIONAL WINE CHALLENGE που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

βραβεύσεις

ΚΟΥΡΗΤΗΣ ΕΡΥΘΡΟΣ        0,75lt

οίνος ερυθρός επιτραπέζιος.Ένας αρμονικός συνδυασμός αρώματος και μεστής γεύσης που μπορεί να κερδίσει τους γνώστες του καλού κρασιού.

Η επιλογή των αμπελώνων έχει σκοπό την ανάδειξη των αρετών των ελληνικών ποικιλιών.

Την μακρά προζυμωτική εκχύλιση και την συνοινοποίηση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία ακολουθεί παραμονή στην δεξαμενή με τις λεπτές οινολάσπες .

Συμπληρώνει αρμονικά παραδοσιακή μεσογειακή κουζίνα.

Σερβίρετε στους 16-18 0C

       

 Μέσα στα επόμενα χρόνια, ακολούθησαν και άλλες βραβεύσεις, όπως στην Θεσσαλονίκη το 2012 και στο Λονδίνο το 2012 και το 2013 .
βραβεύσεις              βραβεύσεις                 βραβεύσεις            βραβεύσεις